Partizan na RTS-u!

Autor:

Sport

20.07.2019

10:53 >> 10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva stanica Partizanovog evropskog putovanja ove sezone je u Velsu. Crno-beli u četvrtak gostiju Konahs Ki Nomadsu, navijači željno očekuju da vide kako izgleda delimično renoviran tim, a tu šansu imaće i uživo, jer je obezbeđen direktan televizijski prenos prve utakmice drugog kvalifikacionog kola za plasman u Ligu Evrope.

RepublikaFoto: fkpartizan
Fudbaleri Partizana!

Signal sa Ragbi stadiona u Rilu emitovaće Javni servis Srbije na prvom programu, 25. jula od 19.30. Revanš je sedam dana kasnije u Beogradu, ali zasad iz Humske 1 nema najave da li će i taj meč biti direktno prenošen i gde.

Inače, na pomenutom terenu, pre tačno deset godina, crno-beli su savladali Ril 4:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U revanšu je bilo još ubedljivije, 8:0, pa se na Topčiderskom brdu nadaju sličnom scenariju i uverljivom nastavku međunarodnog puta ovog leta. U međuvremenu, već u ponedeljak, saznaće ime potencijalnog protivnika u narednoj eliminacionoj fazi.

Pre svega toga, koliko u nedelju, čeka izabranike Sava Miloševića premijera nove sezone i gostovanje povratniku u Superligu, Inđiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading