Junajted odbio prvu ponudu Intera, ogromna lova je u pitanju, ali nije dovoljno za Lukakua!

Autor:

Sport

20.07.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo milanskog Intera ponudilo je Mančester junajtedu obeštećenje u vrednosti od 60 miliona dolara na ime obeštećenja za potencijalni prelazak belgijskog napadača Romelua Lukakua u tim iz severne Italije, ali „Crveni đavoli“ nisu spremni da se odreknu snažnog napadača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku

Kako prenosi BBC, cena nije dovoljna za 26-godišnjeg Lukakua, koji je na Old Traford stigao iz redova Evertona 84 miliona evra na leto 2017. godine.

Trener „neroazura“ Antonio Konte naveo je Lukakua kao metu broj jedan u tekućem prelaznom roku i istakao da mu je on veoma drag kao igrač.

RepublikaFoto: Promo
Romelu Lukaku

- Znate da ja volim tog igrača. Kada sam bio trener Čelsija, od 2016. do 2018. godine želeo sam da ga dovedem u svoj tim. Mislim da bi mogao da igra još bolje, ali on je za sada Junajtedov igrač – videćemo šta će se dešavati - izjavio je Antonio Konte.

Zanimljivo je da upravo Mančester junajted i Inter igraju prijateljski meč u okviru Međunarodnog kupa šampiona u Singapuru, a Lukaku nije u sastavu engleske ekipe jer, kako je naveo menadžer tima Ole Gunar Solskjer, „nije spreman.“

Konte se potom osvrnuo i na sve izvesniji odlazak Maura Ikardija sa stadiona „Đuzepe Meaca“:

- Klub je bio veoma jasan da je Ikardi van Interovih planova. To je realnost - zaključio je italijanski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading