FSS poštrio kazne: Za nameštanje i izbacivanje iz lige

Autor:

Sport

22.07.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije je pred start ove sezone usvojio novi pravilnik, po kojem klubovi mogu da budu i izbačeni iz lige.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija: Foto

Klubovi za koje UEFA dostavi pisanu informaciju o tome da su svojim činjenjem ili nečinjenjem ugrozili ili povredili integritet fudbalskih utakmica ili fudbalskog takmičenja, biće kažnjeni na sledeći način:

 
-  Klub se kažnjava novčanom kaznom od 1.000.000 do 10.000.000 dinara za dobijanje prve informacije od UEFA.
- Klub se kažnjava oduzimanjem od tri do 12 bodova ili kaznom od tri do 12 negativnih bodova za dobijanje druge informacije do UEFA.

-  Klub se kažnjava diskvalifikacijom u najmanje jedan rang takmičenja niže u odnosu na takmičenje u kojem je bio učesnik u vreme izvršenja disciplinskog prekršaja iz ovog pravilnika.

-  Fudbalski radnici se kažnjavaju zabranom vršenja bilo kakve aktivnosti koja je u vezi sa fudbalom u trajanju do godinu dana, za dobijanje prve informacije od UEFA.
-  Fudbalski radnici se kažnjavaju zabranom vršenja bilo kakve aktivnosti koja je u vezi sa fudbalom u trajanju od godinu do dve godine, za dobijanje druge i svake naredne informacije od UEFA.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading