Subotičani nastavili dobro poslovanje

Autor:

Sport

25.07.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan igrač Spartak Ždrepčeve krvi karijeru nastavlja u inostranom klubu. Uz sporazumni dogovor Andrija Vukčević potpisao je za Beveren.

RepublikaFoto: starsport
Ilustracija: Foto

Andrija Vukčević koji igra na poziciji levog krila i levog beka u Subotičkom superligašu proveo je dve godine. Član je i mlade reprezentacije Crne Gore. Vrednost transfera u Beveren je 250.000 evra.

Predsednik kluba Nikola Simović zahvalio se Andriji na pruženim igrama u dresu Spartak Ždrepčeve krvi.

- Prvo bih zeleo da se zahvalim Andriji na saradnji i partijama koje je pružao u proteklom periodu za naš klub, i da mu poželim puno uspeha u novom klub, kao i u daljoj karijeri. Transferom Vukčevica u belgijski Beveren, Spartak Ždrepčeva krv nastavlja tradiciju prodaje igrača u najkvalitetnije evropske lige. Transferi kao što je ovaj su najbolji pokazatelj da se u Spartaku dobro radi i da je ovaj klub pravo mesto za kvalitetne mlade igrače da napreduju i dostignu nivo potreban za igranje u najjačim evropskim ligama - rekao je Simović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading