"Bila mi je čast što sam nosio crveno-beli dres!"

Autor:

Sport

27.07.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Džubilo Ivate iz Japana Lorenco Ebisilio (27) oprostio se od svih u Beogradu gde je proveo prethodnih godinu dana kao igrač Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Ebisilio

Zvezda je na njemu izgubila 100.000 evra u odnosu na ono što je prošle godine platila ekipi APOELA, a Ebisilio je tek sporadično pokazivao naznake Ajaksove škole iz koje je došao kao klinac.

- Hvala svima koji su učestvovali u velikim uspesima kluba prošle sezone. Bila je čast nositi crveno-beli dres, a svim sjajnim navijačima, stručnom štabu i igračima želim još više uspeha u budućnosti - napisao je Ebisilio.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Lorenco Ebisilio

On je u klub stigao prošlog leta pred početak sezone i igrao je već protiv Spartaksa u Rigi u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Već tada se videlo da Holanđanin ima fudbala u nogama, ali da mu fali fizička sprema.

Postigao je gol protiv Suduve u narednoj rundi kvalifikacija, ali na sredini nije uspeo da se nametne, a kada je Marko Marin stigao u klub, Nemac je postao "prva violina" sredine terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading