Vuletić ponovo bez dlake na jeziku: Spomenuo Zvezdin meč, udario na FSS i upravu Partizana!

Autor:

Sport

28.07.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda Crvene zvezde nad Radničkim nije prošla nezapaženo kod potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, nije se ni ovog puta libio da ukaže na neke čudne situacije u igri koje su direktno uticale na ishod u korist šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
vladimir Vuletić

Vuletić najviše sumnji ima za prvi gol Zvezde, primetio je nonšalanciju odbrane Nišlija, a pošto se rasprava na tviteru (gde se i oglasio) rasplamsala, imao je šta da kaže i saradnicima iz uprave kluba.

- Saglasan sam da uprava, kojoj pripadam, previše i uporno ćuti. To će se ili promeniti u nastavku ove sezone ili ja neću biti više njen deo - poručio je potpredsednik crno-belih

Naravno, kritike navijača Zvezde na njegove konstatacije o igri Nišlija protiv crveno-belih su se zaređale na Vuletićevoj "lajni", a on im nije oćutao.

- Uvažena, ne znam dokle seže Vaša neuka zluradost? Ovde je samo reč o jasno vidljivoj nameri golmana Radničkog da ni ne pokuša da odbrani udarac Pavkova. Za to nije potrebna struka, već samo oftalmolog onome ko ne vidi. Ne zahvaljujte, objasnio sam Vam ovo 'pro bono' (za opšte dobro).

Vuletić je prethodne sezone bio jedan od najglasnijih zagovornika uvođenja VAR tehnologije u Superligi, pa je tim povodom poslao i poruku FSS-u.

- Pa...da počnemo: Dobro veče, FSS, zašto, u martu osnovana Komisija za uvođenje VAR tehnologije, još nije ni konstituisana, a kamoli počela sa radom?- postavio je pitanje Vladimir Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading