ĐUKIĆ: Bilo je uspavljujuće. Bez Sume u Švajcarskoj

Autor:

Sport

09.09.2017

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da mu je prvo poluvreme utakmice 8. kola Superlige Srbije bilo uspavljujuće.

 

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić se dobro snalazi sa loptom

Partizan je slavio sa 3:0 i to golovima Miletića, Pantića i Tavambe. Svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu, a utakmica je počela u 21.00 sat.

 - Nije baš najnormalniji termin, ali šta je - tu je. Prvo poluvreme je bilo uspavljujuće, nismo mogli da stvorimo šansu, ali je u drugom sve to bilo jednostavnije - rekao je Đukić.

Partizan će u četvrtak gostovati ekipi Jang bojsa u 1. kolu Lige Evrope. Trener Partizana je rekao da će Marko Janković biti spreman za duel u Švajcarskoj, a u timu neće biti Sejdube Sume.

Trener Mladosti Nenad Milovanović čestitao je Partizanu na pobedi.

 - Video se kvalitet Partizana u odnosu na nas. Partizan u prvom poluvremenu nije imao šansu osim iz prekida u poslednjem minutu, a mi smo mogli da ih ugrozimo preko Trifunovića. Imali smo dobar blok. Morali smo agresivnije u drugom delu, ali neke stvari koje smo vežbali nismo uspeli da zatvorimo - rekao je Milovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading