Zbog Partizana ne igra protiv Moldea!

Autor:

Sport

31.07.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je ostao bez Huana Kavaljara, ali će uskoro dobiti Borisa Kopitovića. Defanzivac Čukaričkog pojačaće do kraja nedelje crno-bele, a zbog finiširanja transfera u redove crno-belih, 25-godišnji štoper će propustiti duel protiv Moldea

RepublikaFoto: fkcukaricki
Boris Kopitović

Kopitović je blizu prelaska u Humsku, a prema najavama beogradskih medija, ostaje još da se vidi da li će na račun Čukaričkog biti uplaćeno 300.000 evra ili za trećinu manje uz procente od naredne prodaje.

Crnogorski štoper neće igrati za Čukarički protiv Moldea zbog toga što posle ne bi imao pravo da nastupa za Partizan do kraja kvalifikacija, čime se otvorila mogućnost da ukoliko se dogodi da usred borbe na međunarodnoj sceni ode Strahinja Pavlović, crno-beli imaju spremnu zamenu. 

Kopitović je rođen u Podgorici, a igrao je za Budućnost, Hapoel Ako, OFK Titograd i Čukarički. Za reprezentaciju Crne Gore skupio je do sada sedam nastupa, a dolaskom u Partizan pojačao bi konkurenciju na mestu centralnog defanzivca, koju sada pokrivaju Bojan Ostojić, Dominik Dinga, Igor Vujačić i Strahinja Pavlović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading