Zvezda sprema pakleni plan za Kopenhagen!

Autor:

Sport

03.08.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak (20.45) odmeriće snage sa danskim šampionom Kopenhagenom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

Pobeda u ovom meču donela bi izabranicima Vladana Milojevića plasman u plej-of Lige šampiona, a kako ističe vezista Mirko Ivanić njegova ekipa svesna je uloga.

- Svaki protivnik u ovom takmičenju, čak i u prvom kolu kvalifikacija, je prvak neke zemlje, što znači da nema lakih rivala. Kopenhagen je četiri ili pet puta već bio učesnik Lige šampiona i ima zapaženu ulogu u evropskim okvirima, posebno u prethodnih nekoliko sezona sa trenerom Solbakenom. Kopenhagen je dosta ofanzivna ekipa, direktna, trude se da što bržim napadima daju gol. Sigurno nas očekuje zanimljiva utakmica - rekao je Ivanić.

Kako ističe Zvezdin vezista crveno-beli imaju recept za zaustavljanje protivnika.


- Spremamo se, imamo brojne analize koje nam pomažu da što bolje upoznamo protivnika. Jedna utakmica u Beogradu neće rešiti sve, trudićemo se tokom svih 180 minuta da pokažemo da smo bolja ekipa i da obradujemo naše navijače plasmanom u plej-of Lige šampiona, a samim tim i da dobijemo šansu da u četvrtom kolu ponovimo prošlogodišnji uspeh. Kopenhagen je sastavljen od nekoliko danskih reprezentativaca, kao i od internacionalaca i sigurno je da su oni ozbiljan protivnik, ali mi znamo šta se od nas očekuje i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo.

Domaći teren je velika prednost za izabranike Vladana Milojevića.

- Zvezda je uvek favorit kada igra na domaćem terenu jer retko gde na svetu postoji ovakva atmosfera kao na Marakani. Očekujem da ostvarimo povoljan rezultat, a uveren sam da će nas do njega nositi pesma sa tribina. Utakmica bez primljenog gola će nam mnogo olakšati revanš. Svesni smo da moramo svih 180 minuta da budemo maksimalno koncentrisani, kako nam se ne bi ponovile greške iz Helsinkija.

Često fudbaleri srpskog šampiona menjaju poziciju na terenu i upravo to nas vezista ističe kao prednost svoje ekipe.

- Odlika kvalitetnih ekipa je raznovrsnost, a mi smo pokazali od početka sezone da posedujemo upravo taj kvalitet. I ovog puta ćemo pripremiti određene detalje u igri koji će iznenaditi Kopenhagen. Očekujem da svaki pojedinac koji istrči na teren može da reši utakmicu, očekujem da ćemo imati više raspoloženih pojedinaca i da ćemo na kraju trijumfovati - poručio je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading