Donald poslao poruku "grobarima": Ja sam "delija" doživotno, istrpeću uvrede, ali...

Autor:

Sport

04.08.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Mičel Donald vratiće se naredne nedelje u Beograd gde će sa ekipom MalatijeJ gostovati Partizanu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Svestan da će biti u centru pažnje zbog toga što je nosio dres ljutog rivala, Donald je poslao poruku "grobarima" da, ukoliko hoće da ga vređaju, to bude na klupskoj, a ne rasnoj osnovi.

RepublikaFoto: Starsport
Mičel Donald ponovo u Beogradu

Donald je proveo tri godine u Zvezdi gde je odigrao deset "večitih derbija" i dobro je upoznat sa prilikama na stadionu Partizana.

- Nikad nisam podržavao ružne reči, pogotovo ako se one odnose na sve oblike rasizma. Svi smo mi ljudi i zaslužujemo respekt. Ali nemam ništa protiv kad navijači provociraju na klupskoj osnovi. Zvezda mi je u krvi, ja sam "delija" doživotno. Ovim sam sve rekao... - rekao je Donald za "Večernje novosti".

Njegov poslednji derbi, odigran u aprilu prošle godine, obeležio je sukob sa Partizanovim vezistom Sejdubom Sumom.

- Nemam ja problem sa njim, jer loše stvari sa terena nikad ne pamtim. Igraćemo samo fudbal. Dolazimo u Beograd sa željom da pobedimo, da odemo dalje, jer imamo, čini mi se, dobru priliku da prođemo u Ligu Evrope. Neće biti lako, Partizan uvek ima dobar tim, igra pred svojim navijačima. Međutim, mi verujemo u sebe i nadam se da ćemo trijumfova - rekao je Donald i poručio da Beograd doživljava kao svoj grad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading