Sivas zvao Savinu veliku želju, Partizan u problemu!

Autor:

Sport

05.08.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu turski mediji, Bibras Natho je na putu da potpiše za Sivas. Reprezentativac Izraela će najverovatnije staviti paraf za 12. tim u turskoj ligi. Izraleski mediji prenose turske i ističu da bi trebalo da se dogodi narednih dana.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Dogovor između Natha i Sivasa postoji u načelu, a narednih dana bi Natho trebalo da ode u Tursku i stavi paraf na ugovor.

Natho je igrač koji se dovodio u vezu s Partizanom u ovom prelaznom roku, i dalje su crno-beli zainteresovani i neće prestati s pokušajima da ga dovedu sve dok postoji šansa za to. Naravno, uvek može da se desi da pregovori propadnu.

On je završio ugovor s Olimpijakosom gde je proveo jednu sezonu, a pre toga je uspešno igrao za CSKA gde je delio svlačionicu i sa Zoranom Tošićem. I to je karta na koju igraju crno-beli.

Nathova želja je bila da se vrati u CSKA, ali Moskovljani imaju druge planove, da poguraju mlađe igrače, koji su im zalog za budućnost.

Šanse, dakle, nisu velike, ali dok god postoje, Partizan će igrati presing na Natha. Mada, sada je Sivas najbliži ovom igraču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading