Potpredsednik crno-belih likuje: Vladimir Vuletić sramnim komentarom isprozivao Zvezdu i ukaljao ime Partizana!

Autor:

Sport

07.08.2019

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić je jedva dočekao loš rezultat večitog rivala, pa je brže bolje posle meča Crvene zvezde i Kopenhagena požurio da se nasladi tuđom nesrećom.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

On je na Instagram storiju postavio fotografiju fudbalera crveno-belih i strelca sa meča protiv Kopenhagena Milana Pavkova, a uz to i stihove Đorđa Balaševića, kojima je pokazao da mu je drago zbog neuspeha "večitih".

Ostrašćenog Vuletića ne zanima što je uspeh srpskog kluba u Evropi uspeh čitave zemlje i da on donosi dobro svima, pa čak i njegovom klubu. 

Foto: instagram.com/vuleticvlada
Sraman komentar potpredsednika Partizana

Da podsetimo, Zvezda je posle sjajne partije na "Marakani" nesrećno ostala bez pobede zbog spornog penala i niza diskutabilnih sudijskih odluka i remizirala sa Kopenhagenom 1:1.

Vuletić očigledno nije dorastao funkciji koju obavlja jer društvene mreže koristi za podsticanje svega onog lošeg čemu nije mesto u sportu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejan

07.08.2019 08:47

Radovanje tudjoj nesreci nije odlika pravih Grobara,mi tek treba da igramo sutra,Vuleticu,razmisljaj o Partizanu ne o Zvezdi

tata

07.08.2019 12:14

Posle sinocne sjajne igre crveno-belih ????

Dragan

08.08.2019 07:38

Drugosrbijansko đubre od čoveka. Debeli debil.