Portugalci se uključili u trku za Rodića!

Autor:

Sport

07.08.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Rodić definitivno napušta Crvenu Zvezdu, samo je pitanje koja mu je sledeća destinacija. Pre četiri dana izgledalo je da levi bek gotovo sigurno ide u Tursku, konkretno u Antaliju, međutim u igru se uključila i portugalska Braga.

RepublikaFoto: Starsport
Rodić završio misiju na "Marakani"

Tamošnji mediji ne govore konkretno o kojim se ciframa radi, međutim konstatuju kako je Rodićeva cena po Transfermarktu 3.000.000 evra, odnosno da bi Braga mogla da ga dobije za nešto manje novca.

Crvena zvezda je već našla zamenu za Rodića, pošto je njegov odlazak bio planiran. U pitanju je Brazilac Žander. Ostaje otvoreno pitanje da li bi i Braga pristala, kao Turci, da povremeni reprezentativac Srbije ostane do kraja evropskih kvalifikacija, jer je velika verovatnoća da bi uprava Zvezde to zahtevala.

Milan Rodić je stigao na Marakanu iz Samare u julu 2017. godine. Plaćen je svega 250.000 evra, a ugovor je produžio ranije ove godine. Sa crveno-belima je osvojio je dve titule i igrao Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading