Liverpul na potezu posle Alisonove povrede!

Autor:

Sport

11.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda golmana Liverpula Alisona Bekera je takva da na "Enfildu" razmišljaju da dovedu novog golmana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alison Beker

Brazilac je na otvaranju Premijer lige i meču sa Noričem (4:1) morao da napusti teren zbog povrede desne noge, a stadion je napustio u invalidskim kolicima.

Iako se tek očekuju prve prognoze oko toga koliko će pauzirati, nezvanično se pominje da bi Brazilac van terena mogao da provede barem šest nedelja.

Jirgen Klop je posle meča sa Noričem potvrdio da se radi o povredi lista i da sve "ne izgleda dobro".

- U pitanju je list. Nije mogao da nastavi, to nije dobar znak, videćemo. U sredu svakako neće igrati u meču Superkupa Evrope, sa Čelsijem. To mogu da kažem sa velikom sigurnošću. Da li je nešto pokidao? Možda, ali to ne možemo da znamo pre pregleda skenerom - rekao je Klop.

Šansu u odsustvu Alisona dobiće Adrijan, koji je stigao poslednjeg dana prelaznog roka kao zamena za Simona Minjolea koji je potpisao petoigodišnji ugovor sa Klub Brižom.

"Adrijan je dobar golman, u ovakvoj situaciji vam je potreban neko ko je igrao u ligi. Miran je, dobar je na lopti, to nam je zaista važno. Ipak, ne želimo da imamo samo jednog spremnog golmana", poručio je Nemac.

To može da znači da Liverpul traži kratkoročno rešenje. Kako je prelazni rok što se tiče kupovine već završen, Liverpul bi mogao da dovede samo nekog od golmana takozvanih slobodnih agenata.

Kako prvo rešenje pominje se Endi Lonergan koji je tokom priprema bio u Liverpulu, a trenutno je bez ugovora.

Takođe, bez ugovora je i Majkl Vorm, kom je istekao ugovor sa Totenhemom, a tu je i Ali Al Habsi, koji je posle epozode sa Redingom takođe slobodan.

U međuvremenu, Alison je poslao poruku preko društvenih mreža.

- Hvala svima na porukama podrške. Vratiću se što je pre moguće i još jači - poručio je Alison.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading