Zvezdi stigla preteća poruka iz Kopenhagena!

Autor:

Sport

12.08.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde i Kopenhagena u utorak uveče čeka revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Dok srpski šampion može da se pohvali prolaskom Spartaka iz Trnave prošle godine u trećem kolu, Kopenhagen u poslednjih desetak, petnaest godina ima znatno bolji učinak u ovoj rundi kvalifikacija za evropsku elitu, čime se šampion Danske neskromno pohvalio.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda vs. Kopenhagen

Zbog toga su na svojoj zvaničnoj stranici iz kluba podsetili na neke od tih pobeda sa svog stadiona protiv BATE Borisova, Dnjepra, Astre, Vardara iz Skoplja.

- Pamtite li? Naše lude pobede u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona - piše u nazivu snimka dok se u opisu konsatuje da je Telija Park video neke od magičnih večeri baš u trećem kolu.

Uz svojevrsno "upozorenje" Zvezdi, pozvali su i navijače da dođu i pokažu da i oni umeju da prave vanserijsku atmosferu kakvu su nedelju dana ranije doživeli na stadionu "Rajko Mitić".

Revanš meč između Zvezde i Kopenhagena se igra u utorak od 20 sati, a u prvom meču je bilo 1:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading