Pavlovićev transfer koči plata!

Autor:

Sport

13.08.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer Strahinje Pavlovića iz Partizana u Benfiku još nije kompletiran i pitanje da li će biti. A portugalska A Bola u današnjem izdanju piše da je razlog Pavlovićeva plata i da je zbog toga ovaj transfer u priličnoj opasnosti da propadne.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Benfika je ponudila Pavloviću ugovor gde bi prvo nastupao za B tim Benfike i da ima mogućnost da dođe do druge postave, a to je nešto što, piše A Bola, ne zadovoljava Partizanovog igrača.

Isti medij piše da Pavlović traži platu od 1.000.000 evra po sezoni, a to Benfika smatra preuveličanom cifrom. Takođe, igranje za B tim za njega nije prihvatljivo jer se radi o starteru Partizana. Nisu ga zadovoljile ni cifre koje je Benfika ponudila.

Benfika je u Pavloviću videla moguće pojačanje i A Bola ističe da je budžet za transfer bio 4.000.000 evra, što je manje od 6.000.000 koliko se pominjalo ranije.

Trenutna situacija u Benfiki ne obećava Pavloviću šansu da odmah zaigra jer Bruno Laže ima svoje pulene na toj poziciji poput Rubena Dijasa i Fereire, a tu su i Konti, kao i Žardel.

Prvo se pisalo o 6.000.000 evra, potom o 5.500.000, da bi sada A Bola istakla sumu od 4.000.000 kao cenu Pavlovića. Videćemo da li će Partizan pristati na tako nešto, ali i da li će Benfika zadovoljiti Pavlovićeve apetite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

13.08.2019 19:03

Naravno, bila bi glupost prihvatiti takve uslove. U Partizanu ne umeju da rade! Tacka. A sta treba da urade? Evo sta: Ultimatan odgovor na ovu ponudu je: 10 mil. plus 20 posto od naredne prodaje! Necete?? Dovidjenja! Nadjite novac kako znate i umete i ne prodajite dete da bi sacuvali fotelje. Tako moze svaka budala upravljati klubom.