Tomane dobio samopouzdanje: Nadam se i golu u Evropi!

Autor:

Sport

18.08.2019

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Tomane kaže da je radostan zbog debitantskog gola, i to pobedonosnog u duelu sa crveno-belih sa Spartakom u Subotici (3:2).

RepublikaFoto: Starsport
Tomane zatresao mrežu po prvi put u crveno-belom dresu

- Izuzetno sam srećan što sam već na drugoj utakmici u Crvenoj zvezdi postigao gol, to je za napadača jako bitno. Veliki deo posla uradio je Gajić koji je sa desne strane poslao sjajan centaršut, a ja sam u padu uspeo da dođem do lopte i zatrese mrežu glavom. Bio je to izuzetno važan trenutak, imali smo manje od deset minuta da još jednom preokrenemo. Napadali smo tokom cele utakmice, Spartak je odigrao dobro, tako da mi je drago što su navijači mogli da uživaju u sadržajnoj fudbalskoj predstavi- rekao je Tomane i osvrnuo se na podršku sa tribina.

- Atmosfera je bila fantastična, malo ekipa ima tako sjajnu podršku na gostovanjima kao Zvezda. Puna gostujuća tribina i pesma koja nije prestajala nosili su nas na terenu. Zaista su nam dali snagu da preokrenemo i izađemo iz meča kao pobednici- rekao je strelac pobedonosnog gola.


Već naredne srede fudbaleri Crvene zvezde će u plej-ofu za Ligu šampiona u Bernu odmeriti snage sa ekipom Jang Bojs.

- Znam da svi još pričaju o fenomenalnoj završnicu u Kopenhagenu, ali mi smo se okrenuli narednom izazovu. Znamo da bi nam dobar rezultat u gostima doneo miran revanš pred našim navijačima i zato ćemo se maksimalno fokusirano pripremati za tu utakmicu. Ekipa me je odlično prihvatila, dobro radimo na treninzima i nadam se da ću uskoro zatresti mrežu i u Evropi- zaključio je Tomane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading