Bomba: Đukić se vraća u Superligu?!

Autor:

Sport

20.08.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički iz Niša je u potrazi za novim trenerom nakon raskida saradnje sa Simom Krunićem. Klub sa "Čaira" pregovara sa dva zvučna imena iz srpskog fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Prema navodima "Sportskog žurnala" jedan od njih je i bivši trener Partizana, Miroslav Đukić. Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije sa crno-belima je osvojio Kup Srbije, ali je neposredno nakon početka prošle sezone dobio otkaz i od tada je bez posla. U karijeri je vodio i Muskron, Herkules, Valjadolid, Valensiju, Kordobu i Al Šabab.

Pored Đukića, iskusni lisac, Milorad Kosanović, takođe je kandidat za klupu kluba sa „Čaira“. Kosanović se trenutno nalazi na odmoru u Španiji, ali je već kontaktiran od strane Nišlija i veoma brzo biće poznato ko će sesti na klupu Radničkog u nastavku sezone.

Kosanović je dve sezone vodio Napredak iz Kruševca, koji je napustio ovog leta, a u karijeri je vodio Vojvodinu, Crvenu zvezdu, nekoliko kineskih klubova, Olimpiju, Novi Pazar, Borac iz Čačka i Radnik iz Surdulice, kao i mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore, odnosno najbolju selekciju Malte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jovan

20.08.2019 09:59

A bas je Partizan igrao ofanzivno pod trenerskom palicom Djukica :) :) :) strasan igrac a jedna velika nula kao trener, cak ni trunke morala nema!