UEFA ODBILA ŽALBU: Partizan definitivno bez navijača na Molde!

Autor:

Sport

20.08.2019

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti stižu sa adrese Partizana, samo dva dana uoči duela protiv Moldea, s obzirom na to da je Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila da odbije zahtev crno-belih za privremenom suspenzijom kazne od dva meča bez prisustva publike!

RepublikaFoto: superliga.rs
Stadion Partizana

Ovaj odgovor podelio je sa svojim pratiocima na Tviteru potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić, koji je ipak ulio nadu navijačima Partizana porukom da će žalbeni postupak biti nastavljen.

Podsetimo, UEFA je kaznila Partizan prošlog ponedeljka zbog isticanja nacističkih i keltskih simbola na meču protiv Malatije 8. avgusta, a na dušpu crnpo-belih ide i vređanje nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Mičela Donalda.

To znači da će meč protiv Moldea crno-beli igrati pred praznim tribinama, a ako sva pravna dejstva Partizana ne urode plodom klub iz Humske će i eventualni prvi meč grupne faze Lige Evrope igrati bez publike u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading