Kosanović promovisan u Nišu, najavio promene!

Autor:

Sport

21.08.2019

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostao je Milorad Kosanović bez posla kada se na kraju prošle sezone rastao sa Napretkom. Ali, priznao je da nije zbog toga mnogo brinuo i da je znao da će ponuda biti i to vrlo brzo.

RepublikaFoto: FK Radnički Niš
Kosanović predstavljen u Nišu

I bio je u pravu. Posle samo pet odigranih kola dobio je ponudu. Od vicešampiona države. Pregovori su kratko trajali, Kosanović je prihvatio ponudu Radničkog i danas je zvanično predstavljen u Nišu kao novi šef struke kluba sa Čaira.

- Poziv Radničkog zatekao me je na odmoru. Znao sam  da ću posle pet odigranih kola u našoj ligi imati nekoliko ponuda, a ispalo je da sam dobio najbolju moguću i veoma mi je drago zbog toga. Mislim da je bilo samo pitanje trenutka kada ću doći u Niš, s obzirom na to da sem odlaska u inostranstvo, u Srbiji drugi izbor nisam ni imao. Kažu da ne mogu u Partizan, mada ne znam zašto, u Zvezdu više ne mogu, u Vojvodinu mi ne daju i ostao je Radnički, pošto sam sve ove ispod Radničkog manje-više već trenirao- rekao je Kosanović na promociji.

On smatra da ima dovoljno vremena da Radnički nadoknadi kikseve s početka sezone.

- Imamo kvalitetne igrače, prvenstvo je tek počelo i imamo vremena da doradimo neke stvari i ostvarimo sve što je pred nas postavljeno. Smatram da ćemo u budućnosti biti bolji nego sada, mada ni ovo do sada nije bilo loše. Mogu reći da poznajem 50 odsto ove ekipe, pogotovo ove starije igrače, ali meni treba jedno nedelju dana da postavim stvari onako kako ja mislim da
treba. Moje ambicije su iste kao i ambicije kluba, a pošto ovaj klub vodi jedan posebno ambiciozan čovek, ja ću to morati da pratim - nastavio je iskusni trener.

Moguće je, najavljuje Kosanović, da bude i promena u sastavu.

- Odradio sam jedan trening sa ekipom i video sam da na nekim pozicijama imamo po nekoliko kvalitetnih igrača, dok smo na nekim pozicijama deficitarni, pa ću ja u dogovoru sa rukovodstvom kluba pokušati da to nivelišem u što kraćem roku. Mogu da kažem da ćemo mi reagovati na tržištu samo ako nađemo neko rešenje koje će nam automatski podići kvalitet,
jer ako budemo dovodili igrače samo da bi se o tome pisalo to neće biti dobro. Mi ne možemo da dovodimo igrače za po nekoliko miliona kao neki, moramo da se oslonimo na ono što imamo - poručio je Milorad Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading