Mijatov savet Joviću!

Autor:

Sport

22.08.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Mijatović, nekadašnji fudbaler Real Madrida, izjavio je da Luka Jović mora da bude strpljiv i sačeka svojih "pet minuta" u slavnom španskom klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Mijatović

Jović je letos stigao u Madrid iz Ajntrahta za 60 miliona evra i od njega se očekuje da postane nova zvezda "kraljevskog kluba".

- Kao svaki mladi igrač kad se nađe u velikom klubu mora da bude strpljiv, da čeka svoju šansu, da trenira i razmišlja u tom pravcu. Neće mu biti lako jer je konkurencija žestoka, ali mlad je, pretpostavljam da ima ambicije da se pokaže i dokaže i na njemu je da čeka pravu priliku - rekao je Mijatović Tanjugu u Splitu, gde je boravio kao ambasador Sportskih igara mladih (SIM).

Strelac čuvenog gola za Real u finalu Lige šampiona 1998. godine protiv Juventusa 1:0 ističe da će Jović sigurno dobiti šansu.

- Sezona je duga, ima dosta utakmica u prvenstvu, Ligi šampiona i ostalim takmičenjima. Potrebno je samo strpljenje i profesionalizam, kvalitet ima - istakao je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading