Džajić zapalio "Delije": Nije Jang bojs Liverpul!

Autor: Sportski žurnal

Sport

27.08.2019

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić veruje da će Zvezda izboriti plasman u Ligu šampiona. Legenda crveno-belih respektuje protivnika, ali podseća da su i većim klubovima zaklecala kolena na "Marakani".

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Džajić

- Slažem se da je mnogo velika utakmica, ali bilo je i biće ih još ovde! Ne bi trebalo da se sve pretvori u nenormalan pritisak. Znam koliko je ulaznica moglo da se proda, da je potraživanje višestruko prebacilo kapacitet, ali to nije nikakva novost. Zvezda je veliki klub, ima navijački potencijal i uvek je mogla da napuni stadion. Puno mi je srce što je na evropskom nivou -   istakao je legendarni Dragan Džajić za "Sportski žurnal".

Legenda crveno-belih hrabri  ekipu pred utakmicu na "Marakani".

- Jang Bojs ima tim za respekt, ali nije ime da te preplaši. Nije to Liverpul! Švajcarski fudbal napreduje, to je činjenica, međutim, nema razloga za strah- rekao je Džaja.

Odgledao je Džajić uživo utakmicu u Bernu, a bio je uz ekipu i u Kopenhagenu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

- Rezultat iz Berna je super. Rekao sam i pred prvu utakmicu da će se rešavati u revanšu. Imali su svoj ambijent i teren koji im odgovara, ne verujem da će na našem stadionu imati toliko kornera i skraćenih udaraca. Važno je da nemaju priliku za toliko centaršuteva. Imaju određenu nezgodnu brzinu u napadu, ali može i naša ekipa da napravi problem njihovoj odbrani, videćemo kako će da se snađu pred krcatim tribinama- rekla je legenda crveno-belih.

Crvena zvezda će sigurno biti učesnik grupne faze evropskog takmičenja posle tri godine.

- Objektivno, Zvezda je u ove tri sezone postigla više nego što se očekivalo. Napreduje, igra kontinuirano u Evropi, sve su to razlozi za zadovoljstvo. Nikada se ne bi trebalo zadovoljavati i znam kako se razmišlja u ovako velikom klubu - zaključio je Dragan Džajić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading