Preokret: Važne informacije za sve "Delije"!

Autor:

Sport

27.08.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Jang Bojsa revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona od 21 čas. Dobra vest za sve navijače Crvene zvezde koji neće biti na "Marakani". Utakmicu će pored Arene prenosi i RTS, i to na prvom programu, potvrdio je javni servis.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Podsetimo, otkako je prava na prenose Lige šampiona otkupila TV Arena - prva tri kvalifikaciona kola tu ne potpadaju, ali plej-of mečevi ulaze u paket - postignut je dogovor po kome Radio televizija Srbije ima pravo da prenosi samo jedan meč nedeljno i to sredom. Onu utakmicu koju bi RTS izabrao ne bi prenosila Arena, pa smo tako i prošle sezone u Ligi šampiona Zvezdine utakmice utorkom gledali na Areni, a sredom na javnom servisu.

Međutim, ovog puta je očigledno postignut nekakav dodatni dogovor, pa je u jutarnjim vestima na RTS-u, a kasnije i na društvenim mrežama objavljeno: utakmica Crvena zvezda - Jang Bojs prenosiće se i na prvom kanalu Radio televizije Srbije sa početkom u 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading