Ovako su Hrvati odgovorili na tenk ispred "Marakane"

Autor:

Sport

27.08.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde protiv Jang Bojsa od 21 sat igraju revanš meč plej ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a pred sam meč navijači su iznenadili sve postavljanjem tenka ispred stadiona.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija: Foto

Sa druge strane, iz Hrvatske, stigao je ekspresni odgovor navijača Dinama, Bed Blu Bojsa. Naime, kako prenose hrvatski mediji, oni su ispred stadiona Maksimir postavili traktor, kao odgovor na "tenk iz Vukovara".

Hrvatski portal 24sata navodi nezvanično da taj potez "nema veze sa klubom" i da za sada nije poznato ko je parkirao vozilo. Inače, Dinamo se od 21 sat sastaje sa Rozenborgom u revanš meču plej ofa kvalifikacija za Ligu šampiona i ima prednost od 2:0 iz prvog meča.

Kada je reč o Zvezdinom tenku, mnogi su pomislili da je u pitanju tenk iz Vukovara, jer podseća na onaj sa čuvene slike vojske JNA koja se probija kroz razrušeni grad, a upravo ta koreografija svojevremeno je krasila i tribinu Delija na jednom derbiju.

Ipak, reč je o rashodovanom tenku kupljenom na vojnom otpadu na jugu Srbije, a samo vozilo nema motor, niti je operativno u bilo kom smislu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakav volej ? #dinamo #dinamozagreb #dzg #maksimir #zagreb

Објава коју дели ZonaDinamo (@zonadinamo) дана 27. Авг 2019. у 10:44 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading