Ovaj stadion, navijači, država cela zaslužila da Zvezda igra Ligu šampiona

Autor:

Sport

27.08.2019

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mnogima najbolji igrač Crvene zvezde i njen kapiten Marko Marin i protiv Jang Bojsa pokazao je klasu i svakako je prezadovoljan što su crveno-beli ostvarili veliki cilj.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

- Ovaj stadion, navijači, država cela zaslužila da Zvezda igra Ligu šampiona i da najjače ekipe dođu u Beograd. Dali smo sve od sebe, posle samo dve nedelje odmora i uspeli smo - rekao je Marin po završetku utakmice.

Jang Bojs je ekipa u konstantnom usponu, ali šampion Srbije odigrao je perfektno protiv izuzetno jakog protivnika.

- Bilo je teško, plej-of, nismo očekivali lak posao. Čekali smo našu šansu. Imali su u drugom poluvremenu malo jaču fazu, ali smo se odbranili i tako se ulazi u Ligu šampiona.

Kod gola Vukanovića apostrofira bitnu ulogu Rodića, koji je dobio loptu upravo od Marina, a potom fenomenalno proigrao večeras sjajno krilo.

- Super gol! Roda je fantastično sprintao i ovo je njegov gol.

Degenek se priljučio Milojevićevom timu na polovini kvalifikacija i čini se da je Zvezda upravo sa njim dobila poseban pečat.

- Bukvalno sam se zbog ovoga vratio. Uspelo mi je i zato mogu samo da plačem jer mi je bog dao svu srećei. Zbog ovoga se živi. Nije bilo lako, ali ovo je Zvezda, ovako je slađe - rekao je Degenek.

Na pitanje da li će biti slavlja do kasno u noć večeras, reprezentativac Australije je poručio.

- Ne znam, ja ne bih voleo da dođem kući narednih mesec dana - rekao je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andra

28.08.2019 08:54

Fudbal je opet glavna sporedna stvar u Srbiji.