Prosinečki: Ko bi pobedio u duelu Zvezde i Dinama?

Autor:

Sport

28.08.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Dinamo iz Zagreba su se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona, a takav ishod kvalifikacija prokomentarisao je i Robert Prosinečki.

Veliki Žuti nije želeo ništa da prognozira

Legenda Crvene zvezde je prvo prokomentarisala da je sam ulazak u Ligu šampiona za klubove sa ovih prostora velika stvar.

- Već smo i nakon Budimpešte pričali na temu što znači ulazak u Ligu šampiona i apsolutno je ovo nešto veliko – naglasio je popularni Robi.

Sadašnji selektor Bosne i Hercegovine se osrnuo i na to što su ova dva kluba u različitim šeširima prilikom žrebanja za grupe, te što mogu da se sastanu posle mnogo godina.

- Ma velika je stvar za klubove na Balkanu što su Dinamo i Zvezda ušli u grupe Lige šampiona, veliki je to uspeh i za jedne i za druge. Nemoj me pitati ko bi bio u prednosti da dođe do tog susreta, jer ko zna ko će koga izvući. To bi sad bila samo nagađanja - nekako se snašao Prosinečki.

Robert Prosinečki je ponikao u Dinamu, ali je tu procenjeno da ne poseduje dovoljan kvalitet, nakon čega je prešao u Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio titilu evropskog šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading