LIGA ŠAMPIONA: Zvezda kreće iz Minhena, a završava u Pireju!

Autor:

Sport

29.08.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona početi protiv Bajerna u Minhenu, a završiti protiv Olimpijakosa u Pireju. Poznati su raspored, termini i stanica Zvezdinih šest mečeva u Ligi šampiona naredne jeseni.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Zvezda na otvaranju grupe ima najteži ispit. Gostuje Bajernu u Minhenu gde će biti autcajder. Meč se igra 18. septembra u 21.00 čas. Nije realno očekivati neke bodove u Nemačkoj, ali već posle toga rastu šanse za uspehe.

Prvi meč na stadionu Rajko Mitić u Ligi šampiona ove sezone će biti protiv Olimpijakosa. Utakmica se igra 1. oktobra od 21.00 čas.

Rezultatski, Zvezda najviše očekuje od te utakmice i mogla bi eventualnom pobedom da dobije na samopouzdanju pred dvomeč sa Totenhemom.

Prvi  meč protiv Spursa se igra u Londonu 22. oktobra od 21.00 čas a revanš je 6. novembra na Marakani u isto vreme.

Pretposlednje kolo je na programu 26. novembra, donosi spektakl na Marakanu i gostovanje Bajerna od 21.00 čas. A onda srpski šampion u poslednjem kolu gostuje Olimpijakosu. Meč se igra 11. decembra od 21.00 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading