Garsija se već isplatio crveno-belima: Argentinac evrogolom srušio Vojvodinu, gol mašina Pavkov i dalje radi!

Autor:

Sport

31.08.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Vojvodine u sedmom kolu Linglong Superlige Srbije rezultatom 2:1 posle jako uzbudljivog meča.

RepublikaFoto: Starsport
Garsija postigao pobednosni gol

Nismo videli mnogo na startu meča, Vojvodina je bila nešto konkretnija. Uspavanku na "Karađorđu" je prekinuo Pavkov golom u 26. minutu.

Sve je lako izgledalo. Milunović je napravio višak ulaskom u sredinu, proigrao je Vukanovića, a junak meča protiv Jang Bojsa je nesebično poslužio Pavkova. Lak zadatak za napadač crveno-belih. Prvi pravi napad crveno-belih i odmah gol.

Međutim, Vojvodina je ekspresno stigla do izjednačenja, posle samo 10 minuta. Uhvatili su Novosađani na krivoj nozi kompletnu odbranu Crvene zvezde. Na brzinu je prekid izveo Drinčić, video je da utrčava Aranđel Stojković, a desni bek Vojvodine je pored Jovančića prevario Borjana.

RepublikaFoto: Starsport

U nastavku je Zvezda zaigrala ofanzivnije i konkretnije, crveno-beli iz Beograda si imali veći posed lopte, što se ponovo isplatilo u 59. minutu kada je novajlija u redovima Zvezde još jednom oduševio "Delije".

Prvo je izveo korner nekadašnji član Arisa, lopta mu se vratila na levu nogu. Šutirao je iz prve. Volej je završio u daljem uglu gola Rockova, zaista majstorija Argentinca koji je već dokazao kvalitet o kome se naveliko pričalo... Nije ni čudo što su se mnogi klubovi utrkivali za njego angažman, uprava Zvezde je odradila sjajan posao...

Vojvodina nije odigrala nimalo lošu utakmicu, tokom svih devedeset minuta bili su ravnopravni protivnik, pripretila je u nekoliko navrata u poslednjih 10 minuta, ali odlučila je majstorija Argentinca.

Sada sledi reprezentativna pauza, a liga se nastavlja 14. septembra kada će Zvezda dočekati Inđiju, a Vojvodina biti gost Radničkom u Nišu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading