Miletić ljut na saigrače: Sebičnost, glave već na odmoru - NEKE STVARI MORAJU DA SE MENJAJU!

Autor:

Sport

01.09.2019

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić bio je ljut na saigrače posle remija protiv TSC-a iz Bačke Topole u 7. kolu Linglong Superlige i najavio da će dve nedelje reprezentativne pauze morati da posluže za obavljenje razgovora na temu problema u klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

Partizan je dva puta za 20-ak dana kiksirao u domaćem prvenstvu, a Miletić ne može da prežali što se ceo tim ponašao kao da je već na odmoru.

- Ne znam šta da kažem, nismo ni izašli na teren, a primili smo gol. Možda smo već i krenuli na odmor, jer posle ovog meča imamo slobodno tri dana. Neke stvari ne mogu više ovako, da se trpe. Moraće neki razgovori da se obave - rekao je Miletić.

Desni bek crno-belih upozorio je na sebičnost saigrača koja je koštala gola ekipu u izglednim situacijama.

- Konkretno mislim na sebičnost. Ako je neki igrač u boljoj poziciji, ne može ovaj drugi da mu ne da loptu. Ok je da se desi jednom, ali da se desi pet puta - to je nedopustivo. Ne sme da igra svako za sebe, mi smo Partizan. Imamo sada dve nedelje da to rešimo - nastavio je povremeni reprezentativac.

Mogao je sredinom drugog poluvremena da donese vođstvo Partizanu, ali smatra da bi još jedan gol za njega bio previše s obzirom na to da je u četvrtak bio strelac u Moldeu.

- Poklopila mi se lopta sa reflektorom i tukao sam pravo u golmana. Mada, mislim da bi bilo previše da rešim i ovaj meč - zaključio je Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading