Puki: Nekad meta Zvezde, sad najbolji igrač Premijer lige

Autor:

Sport

02.09.2019

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finski napadač Temu Puki zaludeo je navijače na Ostrvu. Svi pričaju o njemu, a Premijer liga ga je proglasila za najboljeg igrača meseca avgusta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
A mislili su da nije igrač za PL

Njegov Norič je imao jako težak raspored, ali je uspeo da pobedi u meču sa Njukaslom i tako dođe do tri boda. Iako su u zoni ispadanja oduševili su navijače otvorenom igrom i golovima.

Puki je trenutno drugi strelac Premijer lige iza Serhia Aguera. On je postigao 5 golova, prvo jedan na otvarnaju prvenstva protiv Liverpula, potom het-trik u duelu sa Njukaslom, a onda i drugi gol svog tima u porazu od Čelsija 3:2.

Puki je došao u Norič 2018. godine iz danskog Bronbija i prošle sezone je sa 29 golova bio najbolji strelac Čempionšipa.

Pre dolaska u Norič dugo je povezivan sa Crvenom zvezdom, još od vremena kada je igrao za Seltik. No on je prvo otišao u Dansku, a potom se sjajno snašao u Engleskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading