Lazović: Dosta igrača se vratilo, očekujemo pozitivan rezultat

Autor:

Sport

03.09.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije i fudbaler Verone Darko Lazović smatra da će Srbije u subotu protiv Portugalije u meču kvalifikacija za EURO 2020 pokazati dosta pozitivnih stvari.

RepublikaFoto: Starsport
Krilo Srbije veruje u dobar rezultat protiv Kristijana i ekipe

- Što se tiče starta kvalifikacija, mislim da smo samo protiv Ukrajine napravili kiks (0:5), gde nismo bili na nivou. Ostalo je još pet utakmica, ima još vremena da se isprave greške sa te utakmice. Prva je već u subotu protiv Portugalije. Protiv odlične reprezentacije sa dosta dobrih pojedinaca, koji su aktuelni prvaci Evrope i osvajači Lige nacija.

Krilni fudbaler Verone je istakao da sa dolaskom novog selektora očekuje dosta pozitivnih stvari u nacionalnom timu.

- Nama je došao nov selektor i mislim da ćemo u subotu pokazati dosta pozitivnih stvari i naravno da očekujemo da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Lazović novinarima u Staroj Pazovi.

Portugal u Beograd stiže u najjačem sastavu, a vezni fudbaler Verone upitan je i šta će biti adut Srbije na tom susretu.

- Dosta igrača koji nisu igrali u Portugalu se vratilo. Iako smo bili oslabljeni, uspeli smo da izađemo neporaženi iz te utakmice. Mislim da ova reprezentacija ima veliki kvalitet, ali moramo to da pokažemo na terenu i da budemo više tim. Samo tako možemo da ostvarimo povoljan rezultat - zaključio je Lazović.

Meč između Srbije i Portugala igra se u subotu od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije "orlovi" gostuju Luksemburgu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading