Tumbaković: I onda primimo taj gol...

Autor:

Sport

07.09.2019

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor posle debija na klupi Srbije govorio o pozitivnim i negativnim stvarima u porazu od Portugala - 2:4.

RepublikaFoto: Starsoirt
Selektor je ipak nezadovoljan

Srbija je u nekoliko navrata imala svoje trzaje u okršaju protiv Portugala, ali je na kraju ostala daleko od pozitivnog rezultata na stadionu "Rajko Mitić".

Selektor Ljubiša Tumbaković je posle utakmice bio delimično zadovoljan određenim aspektima igre Srbije, naročito u prvih 45 minuta.

Pokušali smo da odigramo na neki naš kvalitet koji je ovog momenta realan, a da u isto vreme budemo svesni da igramo protiv ekipe sa sedam ili osam vanserijskih igrača. Odlučili smo se za deo taktike koji je nama davao neku šansu. Dali smo kvalitet koji smo mi želeli u prvom poluvremenu - rekao je Tumbaković i nastavio.

Napadali smo po krilima, malo nam je nedostajalo mirnoće i taj završni pas. I onda primimo taj gol koji nas je vratio korak unazad. Protiv ekipe koja je fantastična je onda teško, kada treba da jurimo rezultat na domaćem terenu protiv ovakvog protivnika", sumirao je utiske selektor Srbije.

O individualnim kvalitetima igrača Portugala se dosta pričalo pre same utakmice, a Tumbaković je priznao da je njegovom timu bilo teško da se nosi sa šampionom Evrope.

Pogledajte samo kakve zamene prave. Bilo je nedovoljno da im se suprotstavimo u toj meri u kojoj smo hteli, posebno kad jurimo rezultat. Analiziraćemo utakmicu i trudićemo se da izvučemo ono što je dobro. Bilo je dobrih stvari u prvom poluvremenu, ali je drugačije je kada se igra protiv ovakve reprezentacije i Luksemburga - zaključio je Tumbaković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading