Lazović: Bolno, daleko smo od EP

Autor:

Sport

07.09.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista italijanske Verone Darko Lazović zaigrao je u startnoj postavi Orlova protiv Portugalije i tokom prvih 45 minuta u nekoliko navrata pokušavao da uposli Aleksandra Mitrovića centrašutevima sa desnog boka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nezadovoljan je posle poraza

Tumbaković ga je kasnije zamenio ofanzivnijim Ljajićem, ali Orlovi nisu uspeli da izbegnu poraz od kvalitetnijeg protivnika.

- Bolan poraz, pogotovo što smo sad dosta udaljeni od Evropskog prvenstva. Prvo poluvreme smo dosta korektno odigrali, ali smo nesrećno smo primili gol. Posle drugog primljenog pogotka je bilo teško vratiti se. Portugalci su odlična ekipa, a mi moramo dosta da napredujemo - poručio je Lazović.

Šanse za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije sada su drastično umanjene.

- Realno su nam sad male šanse za Evropsko prvenstvo, Ukrajina nam je daleko, Portugal je ispred sa utakmicom manje, ali predstavljamo svoju zemlju, moramo da damo maksimum. Ima i dalje šanse kroz taj baraž.

Da li je negde moglo bolje večeras?

- Naterali su nas svojim kvalitetom da se povučemo i branimo, možda smo neke situacije mogli bolje da rešimo, ali sada ne možemo da se vratimo. I sami smo razočarani - poručio je Lazović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading