Zvezdi sudi Škot, Partizanu Italijan

Autor:

Sport

16.09.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate su sudije na mečevima Lige šampiona i Lige Evrope. Crvenoj zvezdi sudi škotski sudija Bobi Meden, a Partizanu Italijan Marko Guida.

RepublikaFoto: Starsport
Škot je protiv Kelna doneo sreću Zvezdi

Škotski sudija Bobi Meden delegiran je za utakmicu između fudbalera Bajerna i Crvene zvezde u Minhenu u 1. kolu B grupe Lige šampiona, saopštila je UEFA.

Medenu će duel na Alijanc areni biti jubilarni 10. u elitnom takmičenju, a drugi put će suditi Zvezdi protiv nemačkog tima u dve godine nakon što je vodio meč u kojem su crveno-beli golom Slavoljuba Srnića pobedili Keln 1:0 i prezimeli u Ligi Evrope.

Pomagaće mu David Rum i Daglas Ros, dok je četvrti arbitar Kevin Klansi.

Meden je više puta sudio mlađim selekcijama Srbije, takođe i Vojvodini, a u kratkom periodu dva puta je delio pravdu na mečevima A tima Srbije - u pobedi nad Litvanijom (1:0) u Viljnusu u Ligi nacija pre tačno godinu dana i pre šest meseci u remiju protiv Nemačke (1:1) u prijateljskoj utakmici u Volfsburgu.

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat.

Italijanski sudija Marko Guida deliće pravdu fudbalerima Partizana i AZ Alkmara u prvom meču grupne faze Lige Evrope.

Njegovi pomoćnici biće Ðorđo Pereti i Danijele Bindoni, dok će četvrti sudija biti Fabio Marseka.

Guida slovi za jednog od najboljih italijanskih sudija, koji je od januara 2014. godine uvršten na FIFA listu, a nekoliko meseci kasnije imao je debi u kvaliffikacionim mečevima u Ligi Evrope.

Meč 1. kola grupe L između Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak od 21 sat na stadionu u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading