(FOTO) BRUTALNA PROVOKACIJA Partizana pred "Večiti derbi!"

Autor:

Sport

16.09.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle razmene mišljenja oko spornog penala za Zvezdu protiv Inđije usledilo je novo peckanje na relaciji večitih rivala! Naime, Partizan je na svom zvaničnom sajtu u vesti u kojoj obaveštava navijače na koji način će se prodavati ulaznice za 161. večiti derbi objavio grb ljutog rivala sa samo dve zvezdice. To praktično znači da uprava kluba iz Humske i dalje ne priznaje klubu sa Marakane titulu iz 1946. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Terzić, Vazura, Mijailović i Vučelić

Podsetimo, zahvaljujući odluci FSS, crveno-belima je priznat taj trofej, pa su sebi na grb dodali i treću zvezdicu, koja simbolizuje 30 osvojenih titula u nacionalnom šampionatu. Grb Zvezde, na kojoj je i treća zvezdica, u zvaničnoj je upotrebi od maja, kada je klub iz Ljutice Bogdana obezbedio drugu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

Foto: FK Partizan

Koristi se i na zvaničnom sajtu Superlige, predstavljaće Zvezdu i u mečevima Lige šampiona, što znači da ni UEFA nema problem sa njim. Smeta jedino upravi Partizana, ali to i ne čudi s obzirom na to da je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić najavio žalbu Ustavnom sudu na odluku FSS.

- Krećemo u pravnu bitku. Čekaju nas porođajne muke, carski rez, i to bez epidurala - izjavio je Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
rajko

17.09.2019 12:39

Apelujem Upravi Zvezde da na Rajko Miticu naprave na ulaznicama da na grbu Partizana stave 1 zvezdicu.