Prosinečki pred Bajern: Domaćin je favorit, ali novo čudo je moguće!

Autor: alo.rs

Sport

18.09.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Prosinečki, legenda Crvene zvezde, pred duel crveno-belih sa "Bavarcima" večeras od 21 čas u Ligi šampiona, prisetio se čuvenih utakmica protiv Bajerna...

RepublikaFoto: Starsport
Robert Prosinečki

- Kao i svi njeni navijači, voleo bih da Zvezda ostvari dobar rezultat. Ipak, moramo da budemo realni u priči o Bajernu. Taj tim je bez konkurencije u Nemačkoj i jedan od najboljih u Evropi. Dolaskom Kutinja, Perišića i još nekih pojačanja, u Minhenu sigurno razmišljaju o najvećim dometima, pa Zvezdi nikako neće biti lako. Nema sumnje da su "Bavarci" veliki favoriti u ovom meču - rekao je za Alo Prosinečki.

Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde se prisetio i dvomeča sa Bajernom u polufinalu Kupa evropskih šampiona 1991. godine.

- Bila je to jedna od ključnih utakmica u našim karijerama, ali i za Zvezdu jedan od najvećih uspeha. Za pobedu u Minhenu i kasniji odlazak u finale vezuju me divne uspomene. Lepi trenutci, nema šta, ostvarili smo vrhunski rezultat. Posebna motivacija nam nije bila potrebna. Igrali smo protiv jednog od najvećih klubova u Evropi. Bio je san igrati na Olimpijskom stadionu i na njemu pobediti Bajern. Sećam se i da je bilo mnogo naših navijača u Minhenu - nastavio je ljubimac "Delija."

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Hvali nekadašnji trener rezultate crveno-belih poslednjih godina.

- Nemam vremena da pratim sve utakmice, ali gledao sam bitne u kvalifikacijama, Kopenhagen, Jang Bojs. Zvezda je napravila čudo samim ulaskom u Ligu šampiona, to je velika stvar za imidž kluba. Ne zaboravimo i finansijski aspekt koji mnogo znači. Takođe, crveno-beli sada imaju kontinuitet, dva puta Liga šampiona i jednom Liga Evrope za tri sezone, to su velike stvari za klub - zaključio je Prosinečki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading