Italijani udarili po komšijama: Liga šampiona da se igra ovde? Maksimir ne bi trebalo da postoji koliko je UŽASAN!

Autor:

Sport

18.09.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinamo iz Zagreba večeras od 21 čas počinje svoju avanturu u Ligi šampiona na "Maksimiru". Zagrepčani će dočekati Atalantu, a pored igrača "boginje" u glavni grad Hrvatske su stigli i italijanski novinari koji nisu baš zadovoljni prvim utiskom...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Dinamo Zagreba

Dok su čekali pres konferenciju trenera italijanske ekipe, Piera Gasperinija, novinari sa lokalne italijanske televizije su uživo u prenosu ismejavale  stadion na kome igra Dinamo.

Italijanima je posebno čudna činjenica da je UEFA dopustila da se na Maksimiru igraju utakmice, a naročito one u Ligi šampiona.

- Evo, ovo je stadion na kojem će Atalanta sutra igrati protiv Dinama. Kao što možete videti, ovde nema krova i stadion je potpuno otvoren. Sve četiri tribine su potpuno različitog dizajna, a jedini pokriveni delovi stadiona su novinarska loža, ako se ona tako može nazvati, te svečane lože i jedan deo severne tribine - rekao je novinar.

To nije bio kraj navođenja "Maksimirovih" mana. Novinar je dodao da je neverovatno da ovako užasan stadion postoji.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

- Neverovatno, ali ovo je trebalo da bude stadion od 66.000 gledalaca i ne želimo ni pomisliti kako bi to izgledalo. Reč je o vrlo starom stadionu koji je nekoliko puta bio obnavljan i koji stvarno izgleda užasno - nastavio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading