PARTIZANOVA ZAHVALNOST: Sa decom u Evropu!

Autor:

Sport

20.09.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruji ceo svet o slici sa stadiona Partizana: 20.000 devojčica i dečaka bodrilo je crno-bele na utakmici sa AZ Alkmarom. Pričaju o tome danas na svim meridijanima, objavljujući i fotografije sa meča u Humskoj, kao o nečemu što do sada nije viđeno na stadionima, bar ne kada su u pitanju susreti na velikoj sceni.

RepublikaFoto: Starsport
Preko 20.000 dece bilo je u Humskoj

Tim povodom oglasio se i Partizan, koji je objavio saopštenje, u kojem se zahvaljuju deci pristigloj sa svih strana Srbije i iz Republike Srpske, na sjajnoj podršci tokom svih 90 minuta.

Draga deco, učitelji, treneri,

Sa ponosom možemo reći da smo na sinoćnoj utakmici grupne faze UEL između ekipa FK Partizan-FK AZ Alkmar poslali najlepšu sliku u svet!
Sa tri tribine stadiona u Humskoj 1 u tv prenosu koji je pratila ne samo čitava Srbija, region, već i Evropa desetine hiljada mališana zdušno je klicalo voljenom timu prenoseći poruku ljubavi, mira, zajedništva, sportske tolerancije i fer pleja!

FK Partizan je uz vašu pomoć, fudbalskih škola iz Srbije, Republike Srpske, ali i osnovih škola iz Beograda još jednom pokazao da je veliki klub koji ovakav događaj može da organizuje bez ijednog incidenta!

Oduševljenje vašim dolaskom pokazale su i novinarske ekipe na stadionu, zaposleni u FK Partizan, ali i čitava fudbalska nacija koja je u milionskom broju pratila prenos putem tv ekrana!

Sa željom da ovakva slika sa stadiona postane praksa, a ne izuzetak, sa velikom zahvalnošću

Vaš FK Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading