Arsenalov vunderkid otkrio: Idol mi je Kristijano Ronaldo!

Autor:

Sport

20.09.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi 18-godišnji fudbaler Arsenala Bukajo Saka došao je u žižu interesovanja nakon svog gola u duelu sa Ajntrahtom iz Frankfurta u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sjajan debi u Ligi Evrope

Arsenal i ove sezone u Ligi Evrope igra sa kombinovanim timom pa su se tako i neki omladinci poput Sake, Emilijana Martineza i Emila Smit-Roua našli na terenu u Frankfurtu.

Saka je postigao gol, a posle meča je engleskim medijima otkrio da mu je idol zapravo legenda Mančester junajteda Kristijano Ronaldo.

- Volim njegov mentalitet, on uvek hoće da bude najbolji i radi naporno na terenu i van njega kako bi poboljšao svoje telo – istakao je mladi Saka.

Saka je član omladinskih selekcija Engleske, a Kristijana smatra za jednog od najboljih fudbalera ikada.

- Kada je na terenu ima veliko sampopouzdanje i jasno je da je jedan od najboljih igrača koji su ikada zaigrali fudbal. Ne bih rekao da imam njegov mentalitet, ipak smo mi drugačiji fudbaleri, on je jedinstven. Više se ugledam na njega – ipak je bio skroman Saka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading