Sergej dobija novog trenera!?

Autor:

Sport

21.09.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donedavni trener Milana i nekadašnji italijanski reprezentativac Đenaro Gatuzo blizu je preuzimanja mesta šefa stručnog štaba Lacija, prenose mediji na "čizmi."

Sergej Milinković-Savić

Gatuzo se rastao sa Milanom na kraju prošle sezone nakon čega nije pronašao angažman, mada se dovodio u vezu sa klubovima iz Francuske i Kine.

Prema pisanju italijanskog "Mesađera", loš start sezone "nebeskopavih" uzdrmao je poziciju Simonea Inzagija, koji je letos bio na pragu Juventusa, a kao prvi pik za naslednika mladog trenera je Gatuzo, bivši saigrač njegovog brata Filipa u Milanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simone Inzagi

Četiri boda u prva tri kola Serije A najlošiji su početak Lacija od kada je Inzagi 2016. na kormilu ekipe i sve je izglednije da bi to moglo da ga košta posla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đenaro Gatuzo

Pomenuti list otkriva da su slabi rezultati naterali predsednika Klaudija Lotita da kontaktira Gatuza. Uprava rimskog prvoligaša je ove sezone kao prioritet stavila plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading