Solskjeru dozlogrdilo: Ne zanima me šta kaže Perez, Pogba ostaje!

Autor:

Sport

22.09.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer progovrio je o spekulacijama po kojima je Real Madrid i dalje zainteresovan za Pola Pogbu. Norvežanin poručuje da od tog transfera neće biti ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer i Pol Pogba

Pol Pogba je navodno još na proleće bio blizu da pređe u Real i tokom leta su takođe bile aktuelne priče oko njegovog odlaska iz Mančester junajteda. Francuski vezista međutim nije promenio sredinu, ostao je na "Old Trafordu" i Ole Gunar Solšer kaže da nikakvih promena po tom pitanju neće biti.

- Ne slušam šta govori predsednik Reala. Nisam zabrinut sada i nikada neću biti zabrinut oko Polovog ostanka. Ako opet počnu priče u januaru i tada neću imati brigu. Ako treba opet da živimo sa spekulacijama onda ćemo sa time da se nosimo kao letos. Pol ne ide nigde, naporno radi i potpuno je posvećen Junajtedu- rekao je strateg "đavola".

Onda je nastavio sa pohvalama na račun Francuza.

- On ima veliki karakter, on je neko ko izađe na bilo koji teren i pun je samopouzdanja. To je ono što tražim od Junajtedovog igrača. Treba ti velika ličnost da igraš za ovaj klub- dodao je Solskjer. 

Junajted u nedelju gostuje Vest Hemu od 15 časova u okviru šestog kola Premijer lige. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading