Zvezdine četiri godine bez pobede i koliko fali da ovo bude najgori niz u istoriji derbija?

Autor:

Sport

22.09.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda očajno igra Večite derbije na stadionu Partizana u ovom veku, a to je potvrdila i očajnom igrom u nedavno završenom duelu u kome je Partizan pobedio sa 2:0.

RepublikaFoto: Starsport
Očajan derbi Crvene zvezde

Golovi Sejdube Sume i Zorana Tošića doneli su slavlje navijačima Partizana i produžili post crveno-belih na stadionu rivala. Poslednja pobeda u Humskoj Crvenoj zvezdi je upisana 27. februara 2016. godine kada su Ibanjez i Ugo Vieira doneli trijumf timu koji je tada vodio Miodgrag Božović.

Kako sada stvari stoje proći će više od četiri godine od tog meča u trenutku kada se bude igrao naredni duel Večitih na stadionu Partizana.

Sledeći prvenstveni meč igra se na „Rajku Mitiću“ 29. februara. Ako uskoro ne ostave pobedu fudbaleri Crvene zvezde prete da naprave najduži niz bez pobede na stadionu Partizana u istoriji derbija.

Očajno igra Zvezda derbije na stadionu koji je nekada nosio ime JNA u ovom veku. Imaju samo tri pobede, koje dele tri posta. Prvo je između pobede 21. aprila 2002. godine do pobede 5. maja 2007. godine prošlo nešto više od pet godina, a potom se naredna pobeda čekala tačno pet godina do 5. maja 2012. godine.

Ipak najduži niz bez pobede na stadionu Partizana Crvena zvezda je imala osamdesetih kada se pobeda čekala od 14. aprila 1982,  do 6, septembra 1987 – 5 godina i skoro 5 meseci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading