Stanković otkrio šta je sledeći korak u Mihinom lečenju: Ako neko može da izbori sa zlom, može "Ćale"!

Autor:

Sport

24.09.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović se nalazi u bolnici u Bolonji na drugom tretmanu hemoterapija, a jedan od njegovih najbližih prijatelja Dejan Stanković je sa njim u svakodnevnom kontaktu. Stanković je otkrio kako napreduje lečenje i još jednom potvrdio kakav je Miha borac.

RepublikaFoto: Nemanja Pančić
Dejan Stanković

Dvojica legendarnih fudbalera su prijatelji još iz vremena kada su zajedno igrali u Laciju, a svoje prijateljstvo su učvrstili i kumstvom s obzirom da je Siniša krstio Dejanovog sina Filipa.

"Ćale", kako Stanković zove Mihajlovića, vrlo dobro podnosi terapije i nema nameru da se preta u najvažnijoj bitki u životu, ispričao je Stanković za srpske medije.

- Bio sam kod njega, videli smo se. Redovno se čujemo, Miha se drži. Kad je pre dva meseca otkrio da je bolestan, bio je to veliki šok za sve. Međutim, ako neko može da iznese tu borbu na svojim leđima i otera to zlo, može Miha - pruža podršku Stanković svom prijatelju.

Trener Bolonje će uskoro ponovo da napusti Bolonju, čim završi drugu turu hemoterapija.

RepublikaFoto: printscreen/Arena sport

- Odradio je prvi ciklus hemioterapije, sad je počeo drugi. Kroz koju nedelju bi opet trebalo da ga puste kući na neko vreme. Možda će njegov boravak van bolnice biti dosta kraći nego ovaj prvi jer ga čeka i treći deo lečenja. Očekujemo da sve završi krajem novembra, početkom decembra. Daće Bog da sve bude u redu. Čeka ga velika borba, ali on je rođeni fajter. Ne sumnjam da će Miha sve ovo pregrmeti, iako je mnogo teško- rekao je Stanković.

Naravno, neizostavna tema je kada se priča sa Stankovićem i kada se pominje Mihajlović, jeste i Crvena zvezda koja drugi put uzastopno igra u grupnoj fazi Lige šampiona.

- Prethodne tri sezone su bile fantastične jer su crveno-beli pre Lige šampiona igrali i Ligu Evrope. To je istorijski uspeh za koji se ne može reći da je bio slučajnost. Ne, bilo je namerno, gađala se Liga šampiona i to je i ostvareno. Što se grupe tiče, Zvezdini protivnici su veoma jaki, videlo se to i u Minhenu protiv Bajerna. Ali kad se dođe na "Marakanu", totalno je drugačiji ambijent i atmosfera. To je stimulans za naše igrače. Zato verujem da će Zvezda sigurno uzeti bodove favoritima - rekao je Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading