Partizan dobija novi stadion!

Autor:

Sport

24.09.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bliži dan kada će sadašnji izgled stadiona Partizana otići u istoriju s obzirom da je na sajtu e-kapija objavljen detaljan plan rekonstruckije zdanja u Humskoj, koji bi podrazumevao radove u tri faze i više ličio na izgradnju potpuno novog kompleksa.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Stadion Partizana

Kada je reč o rekonstrukciji sportskog kompleksa, on će biti sačinjen iz tri dela. U prostoru koji obuhvata stadion, a to je najveći deo kompleksa, planirana je izgradnja novog ili rekonstrukcija postojećeg stadiona, koji će imati kapacitet 35.000 mesta.

Tu će biti uključeni i svi prateći sadržaji (upravna zgrada, sanitarni prostori, svlačionice za fudbalere i ostalo), a biće i komercijalnih sadržaja (trgovina, ugostiteljstvo, zabava...), kao i izgradnja – hotela.

Drugi deo kompleksa činiće prostor zatvorenih terena uz Dinarsku ulicu. Planirana je sportska sala, objekti u njenoj funkciji (svlačionice, teretane, fitnes centri), kao i komercijalni objekti i poslovni apartmani, pre svega namenjeni smeštaju sportista, posetilaca i gostiju kluba.

Na kraju, treći deo čini celina otvorenih sportskih terena, pre svega se misli na teniske, koji i sada zauzimaju dobar deo kompleksa, a predviđena je i izgradnja podzemnih garaža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading