Inter ne zna za kiks, Napoli doživeo šok, Fiorentina konačno proradila!

Autor:

Sport

25.09.2019

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera su slavili minimalcem na "Meaci" pošto su bili bolji od Lacija 1:0, Napoli je ostao bez bodova u samoj završnici ptotiv Kaljarija 0:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Inter-Lacio

Konteovi puleni su stigli u vođstvo u 23. minutu, Biragi sjajno pronalazi D'Ambrozija na desnoj strani koji se ušunjao između svog čuvara i golman, Inter vodi 1:0. Ubrzo posle gola usledili su pritisci Rimljana.

Usledile su šanse Koree i Bastosa, ali je Handanović bio siguran na svom golu.

Drugo poluvreme su obeležili napadi domaćeg tima, međutim Barela pa kasnije Politano i Lukaku nisu uspeli da postignu drugi gol za svoj tim.


Sergej Milinković Savić je odigrao 73. minuta za Lacio kada je zamenio Beriša.

Napoli je kao što je i bilo očekivano dominirao na "San Paolo" stadionu, ali bez rezultata. U 27. minutu Napolitancima je poništen gol Insinjea zbog ofsajda, da bi kasnije usledio sijaset promašaja domaćih igrača gde su prethodili Kulibali, Mertens a na kraju i Fernando Ljorente koji je ušao u 66. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako to uvek bude u fudbalu, promašaji se naplate. Kaljari stiže do gola u samoj završnici, Kastro koristi asistenciju za 1:0 u 87. minutu. Kalidu Kulibali samo minut kasnije dobija direktan crveni karton.

Nikola Maksimović je odigrao prvo poluvreme za domaći tim.

Fiorentina je konačno stigla do svog prvog trijumfa u  sezoni. Montelin tim je uspeo da slavi golovima Pezele u 31. minutu i Kieze u 57. minutu nad Sampdorijom.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading