(FOTO) Novi problemi u Zvezdi: Ben besan zbog odluke Vladana Milojevića!

Autor:

Sport

26.09.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najbolji stranaca u istoriji Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben vratio se u sastav srpskog tima postigavši gol na gostovanju Voždovcu u pobedi od 3:1, ali mu je dobra partija na krovu Tržnog centra "Stadion" više navukla bes nego li ga obradovala...

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben protiv Voždovca

Ben je letos napustio Crvenu zvezdu, ali se zbog neuspelog transfera vrtatio na "Marakanu" i odmah pokazao koliko je bio bitan u prethodne dve sezone za beogradski klub, međutim to nije pratilo njegovo zadovoljstvo.

- Srećan sam što sam se vratio takmičenju, iako sam još uvek besan što nisam registrovan za Ligu šampiona. Danas sam pokazao da sam im i dalje potreban i da sam deo istorije ovog kluba koji me je poštovao - napisao je Ben na svom Instagramu zahvalivši se "Delijama" uz poruku da su najbolji navijači na svetu.

 

 

Ben je prethodno naglasio koliko je svet fudbala okrutan.

- Svet fudbala je okrutan, razumem zašto neki igrači odustanu kada imaju ogroman talenat, morate imati mentalnog gladijatora - istakao je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading