(FOTO) Ko pita ne skita: Srpski klub zvao Keisukea Hondu, a on u pomoć pozvao Gugl!

Autor:

Sport

29.09.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Japana, fudbaler CSKA Moskve, Rome, Milana i još mnogih klubova Keisuke Honda se putem Tvitera obratio potencijalnim klubovima, međutim sigurno nije očekivao ponudu od FK Voždovca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Keisuke Honda

- Dajte mi ponudu. Ne treba mi novac, ali moram da igram u sjajnom timu i sa sjajnim saigračima - napisao je bivši saigrač Zorana Tošića i Bibrasa Natha u redovima moskovskog velikana.

A, onda, javio se na Tviteru najaktivniji srpski fudbalski klub Voždovac, koji je imao "ponudu koja se ne odbija" za Japanca:

- Hej, Keisuke, ovde u FK Voždovcu imamo sve što ti treba. Nema mnogo novca, ali imao bi sjajne saigrače i najboljeg Admina. Budi slobodan da nam pošalješ poruku u inboks - stoji na nalogu Zmajeva.

Ko zna, možda i uzme telefon u ruke, okrene Tošića ili Natha, pa ih priupita da li da dolazi u isti grad u kom oni već igraju. Naravno, adminu društvenih mreža Voždovca se mora skinuti kapa za ovaj šmekerski potez.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading