Crno-beli biser potpisao novi, trogodišnji ugovor sa Partizanom!

Autor:

Sport

26.09.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani fudbaler Partizana Filip Stevanović (17) produžio je ugovor sa crno-belima na još tri godine, saopštio je klub iz Humske samo dan nakon rođendana vunderkida crno-belih.

RepublikaFoto: FK Partizan
Miloš Vazura i Filip Stevanović

Partizan je slavio u Ivanjici protiv Javora u zaostalom meču 2. kola Linglong Superlige Srbije sa 2:0, a samo dan kasnije obezbedio je jako vredan potpis mladog krilnog igrača, rođenog 2002. godine u Arilju.

Stevanović je jedan od otkrovenja crno-belih ove sezone. Pažnju na sebe je skrenuo majstorijom protiv Konahs Kija u pobedi od 3:0 u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a zatim su usledili pogoci protiv Mačve i Rada, gde je potvrdio raskošan talenat.

Usledio je poziv u mladu reprezentaciju Srbije za kvalifikacione mečeve protiv Rusije i Letonije, a proteklog vikenda, iako ubedljivo najmlađi na terenu, bio je jedan od najzapaženijih aktera najveće utakmice u domaćem prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading