Dosta mu je odmora: Venger hoće po treći put u Beograd!

Autor:

Sport

26.09.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni francuski trener Arsen Venger već nepunih godinu i po dana nema angažman, pošto je još u maju 2018. napustio Arsenal, a čini se da mu početkom ove jeseni fudbal nedostaje više nego ikad.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

Paralelno sa njegovom željom da se vrati fudbalu nastupila je i kriza u Mančester junajtedu. Ole Gunar Solsjker je pred smenom, a Venger ne bi imao ništa protiv da preuzme posao mladog norveškog menadžera.

- Mančester junajted je posao iz snova za bilo kog menadžera. Ili, bar onih menadžera koji imaju hrabrosti i samopouzdanja - rekao je Venger gostujući u studiju "Fox Sports Asia" u svojstvu stručnog konsultanta.

Francuz je zatim naveo šta nedostaje "crvenim đavolima" da imaju potpuno respektabilan tim.

- Potrebna su im, prema mom mišljenju, četvorica novih prvotimaca. Ali, oko ovih igrača može da se formira ekipa spremna za izazove. Nisu oni toliko daleko kao što ljudi misle - naveo je Venger.

Venger je naveo da slavni klub apsolutno mora nešto da promeni u igri.

- To je tim bez principa igre, ne postoji sistem po kom se brani. Postoji ekipa tamo, ali neophodno je da bude dobro trenirana kako bi se razvijala. Kao što sam rekao, četvorica novih igrača i mogu da budu konkurenti za bilo šta - rekao je iskusni stručnjak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Junajted u ponedeljak uveče dočekuje upravo Arsenal, potom gostuje AZ Alkmaru, a nakon utakmica sa Njukaslom u gostima, Liverpulom kod kuće i pauze za EURO 2020 kvalifikacije - dolazi u Beograd na susret sa Partizanom u Ligi Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Postavlja se pitanje - hoće li Venger ponovo u Beograd? Poslednji put je bio sa Arsenalom u oktobru 2017. godine na meču protiv Crvene zvezde, prethodno je sedam godina ranije sa "tobdžijama" igrao protiv Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading