Sterlingovih 100 i nova pobeda Sitija!

Autor:

Sport

28.09.2019

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija zabeležili su petu pobedu u sezoni, pošto su u sedmom kolu Premijer lige savladali Everton sa 3:1. Meč u Liverpulu obeležila je i teška povreda Tea Volkota u drugom minutu meča, kao i 100. pogodak Rahima Sterlinga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sitija

Meč je počeo povredom Volkota, koga je Sterling pogodio loptom u glavu. Fudbaler Evertona ostao je na travi, pa su brzo reagovali lekari. Posle šestominutne pauze, Volkot je na nosilima iznet sa terena, a u igru je ušao Ivobi.

U nastavku je zapretio Siti, pa je do prednosti došao u 24. minutu. Žesus je skočio visoko na centaršut, pa je doveo goste u vođstvo.

Ipak, samo devet minuta kasnije domaći su izjednačili preko Kalver-Levina.

Do kraja prvog poluvremena "građani" su imali još nekoliko šansi, ali ih nisu koristili.

Početkom drugog dela utakmice Everton je imao kakvih takvih prilika da zapreti rivalu. Ipak, sve je palo u vodu posle fantastičnog slobodnjaka Mareza, koji je vratio vođstvo na stranu Gvardiolinog tima.

Trudio se Everton, napadao je, ali nije mogao do gola. Konačni rezultat postavio je Sterling u 84. minutu. Bio je to njegov 100. gol u karijeri.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading